Bij JP-Rijopleidingen duren de lessen 1.5 uur. Het les gebied is rondom Alkmaar, hier rijden we ook het examen. Zo hebben we de tijd om rustig heen en weer te rijden.

.

We nemen de tijd

Iedere leerling is uniek. Op die manier willen we ook graag de samenwerking aangaan. We kijken naar wat nodig is, en willen daar geen pakket aanhangen. Doelloos rondjes rijden omdat het pakket nog niet op is, of stress krijgen als het bijna op is, maar de leerling is er nog niet klaar voor. 

We werken alleen met bundels van 10 lessen (1.5 uur) of 5 lessen van (1.5 uur)

Na 7 a 8 lessen kijken we steeds hoe het ervoor staat, is het nodig om nog een bundel te nemen, of zijn er misschien nog maar een paar lessen nodig.

Wat kost een rijbewijs?

De meeste andere rijscholen bieden allerlei pakketten aan. Dit klinkt meestal voordelig en dat kan het ook zijn. Er zijn rijscholen die als je meer rijlessen nodig heb om te slagen in vergelijking best wel hoge tarieven vragen voor de uren die buiten dit pakket vallen.

Gemiddeld slagen leerlingen na 52 lessen gaan zet twee keer op voor hun rij examen zonder tussentijdse toets.

Dit zijn gemiddelden het kan zijn dat je minder lessen nodig heb en je kan natuurlijk ook in één keer slagen. Daarom willen wij geen pakketen aanbieden. Wij houden goed in de gaten wanneer je klaar zou zijn voor de tussentijdse toets (gemiddeld is dat 30 lessen) en wanneer je klaar bent voor het praktijk examen.

Gunstig uurtarief

JP-Rijopleidingen hanteert een gunstig uurtarief. De kosten hiervan zijn €61,50 Voor 1,5 uur rijles betaal je dan € 89,50

Klant is koning

Bij JP-Rijopleidingen streven we naar tevreden leerlingen. Waar het kan houden we zoveel mogelijk rekening met de dagen en tijden dat een leerling kan rijden.

Mocht er door school of werk iets tussenkomen waardoor de les niet door kan gaan en op een ander tijdstip gegeven moet worden. Geen probleem, maar laat het wel op tijd weten, ivm de planning. 

(Kijk wel even in de algemene voorwaarden voor de eventuele kosten hiervan)

Alle tarieven op een rij

1 uur rijles€. 61,50
1,5 uur rijles€. 89,50
10 x 1,5 uur rijles€. 795,00
Deeltoets 3€. 242,00
RIS Praktijkexamen€. 260,00
Her examen€. 265,00
Faalangst examen€. 349,00
B.N.O.R examen€. 359,00
Gebasserd op de CBR prijzen 2024