Mijn naam is Jerry Post.

Als je toekomstig rij-instructeur stel ik me graag even kort aan je voor. Ik ben woonachtig in het mooie Heemskerk, maar het meest zie je me rijden in Alkmaar. Dat is mijn uitvalsbasis voor het geven van de rijles.

Na jaren sleutelen aan en besturen van auto’s en vrachtwagens werd het tijd voor wat anders. Ik heb altijd interesse gehad om rij-instructeur te worden. Bijna 5 jaar geleden heb ik daar gehoor aan gegeven.

Ik heb niet stil gezeten. Na het behalen van mijn examen voor de B categorie ben ik meteen verder gaan leren. Inmiddels heb ik er zelf nog rijbewijzen bij gehaald. En op veel categorieën mijn instructie-papieren behaald.

Sinds januari 2020 is, na een voorbereiding van enkele weken, mijn eigen combinatie klaar voor de categorie BE-rijbewijs. Het is nu ook mogelijk om bij mij je personen auto rijbewijs te halen.

Zie ik je binnenkort in één van mijn les-auto’s?