Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JP - RIJOPLEIDINGEN
Average rating:  
 90 reviews
 by Elke Steenstra
Rijbewijs B

Super blij met mijn lessen bij Jerry, in 1x geslaagd! Veel geleerd!

Met behulp van het RIS boek krijg je al heel snel een beeld hoe het moet en helpt het je ook begeleiden voor het behalen van je rijbewijs
Elke Steenstra!

BE

Dankjewel Jerry.. Zo blij met het behalen van mijn BE Rijbewijs. Kan ik lekker caravannen :-). Fijn dat je zo veel geduld had bij het bochtje en je heldere uitleg. Ik zou je zo aanbevelen bij mijn dochters maar ja. Al voorzien. Nogmaals super dank. Ook voor je vrouw. Zij heeft ook maar alle administratieve zaken geregeld maar wel snel en vakkundig.

Geralda van de Velde
Geralda van de Velde!

@Geralda van de Velde.. Heel veel Caravannnnnnne plezier. En ik wens je veel mooie vakantie KM toe.. En de rust bij het uitleggen, graag gedaan.

 by Dirk Koet
BE

Hallo daar, ook ik had al enige tijd mijn autorijbewijs op zak. En nu dan na 5 uur leren rijden met de aanhanger geslaagd voor het examen dankzij de zeer goede begeleiding van Jerry.

Dirk Koet
Dirk Koet!

@Dirk, denk om de rust. en veel veilige KM met je nieuwe Aanhangwagen..

 by Robin de Vries
BE

Vandaag een zeer leerzame lesdag aanhanger (BE) met aansluitend examen gehad met Jerry. Ik heb al ruim 30 jaar mijn B rijbewijs en ben op een leuke en leerzame wijze door Jerry, buiten het verantwoord rijden met de aanhanger, gewezen op de slordigheidjes in rijstijl die er in de afgelopen jaren in geslopen zijn. Met zo’n combinatie van auto en aanhanger, totale lengte ruim 10 meter, wordt je er toch wel van bewust wat beter te anticiperen op de mede weggebruikers, wat beter in de spiegels te kijken, en niet te vergeten de fatbike generatie in de gaten te houden. Al met al een leuke dag, ook nog geslaagd voor het examen (ook niet onbelangrijk 😁). Ik kan Jerry dan ook van harte aanbevelen als JP-Rijopleidingen,bedankt voor ‘t geduld en de goede zorgen !!

Robin de Vries!
Robin de Vries

 by Nick Eckhard
Auto rijbewijs

Yes, geslaagd!!!
Jerry is een top instructeur, weet waar die mee bezig is en neemt ook de tijd om je goed te begeleiden.

Door het RIS boek krijg je al heel snel een beeld hoe het moet en helpt het je ook begeleiden voor het behalen van je rijbewijsSuper leuke tijd samen gehad. veel geleerd. En dan vandaag je examen. Wat een bom vol rondje was dat. Met alles er op en aan. Top gedaan man....

Page 1 of 18:
«
 
 
1
2
3
 
»